Saitko meiltä kirjeen?


Miten toimin saatuani maksumuistutuksen tai perintäkirjeen?

 

Jos olet saanut meiltä maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, maksa lasku eräpäivään mennessä.
Maksamalla laskun viimeistään eräpäivänä vältät lisäkorot ja kulut. Maksa lasku meiltä saamallasi huomautuksella tai perintäkirjeellä, ei alkuperäisellä laskulla. Maksamalla saamallasi maksumuistutuksella vältät perinnän jatkotoimet. Maksamattomat korot ja perintäkulut aiheuttavat turhia lisäkuluja.

Hoitamaton velka voi aiheuttaa asian edetessä maksuhäiriömerkinnän.


Mikäli et pysty maksamaan laskua, ota meihin välittömästi yhteyttä.
Laadimme yhteydessä asiakkaan kanssa maksusuunnitelman, jolloin asiakas voi maksaa velan erissä tai voimme yhdessä sopia uuden maksupäivän velalle. Pidä sovitusta maksusuunnitelmasta kiinni. Mikäli et pysty noudattamaan suunnitelmaa, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme.


Mikäli saat mielestäsi aiheettoman maksumuistuksen tai perintäkirjeen, ota yhteyttä meihin asian selvittämiseksi.
Asian käsittelyn nopeuttamiseksi lähetä reklamaatiosi meille kirjallisesti. Reklamaation lähettäminen ei automaattisesti päätä toimia, vaan asia selvitetään aina tapauskohtaisesti.


Jos olet maksanut laskun, mutta sait maksuhuomautuksen tai perintäkirjeen, ota meihin yhteyttä asian selvittämiseksi.
Myöhässä maksettu lasku aiheuttaa korkoja ja kuluja, jotka ovat aiheellisia. Joskus maksu ja maksumuistutus tai perintäkirje saattavat mennä ristiin, silloin perintäkuluja ei tarvitse maksaa. Tilanne selvitetään aina tapauskohtaisesti.


Jos et ole saanut alkuperäistä laskua, maksukehotusta tai perintäkirjettä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Oletko muuttanut, mutta unohtanut ilmoittaa uuden osoitteesi velkojalle tai meille? Lain mukaan tapahtunut on sinun vastuullasi. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voimme selvittää tilanteen ja tarvittaessa sovimme maksusuunnitelman.


Kaikissa maksukehotuksiin tai perintäkirjeisiin liittyvissä asioissa voit ottaa meihin yhteyttä. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä »
Syötä päivämäärä DD.MM.YYYY -muodossa
Syötä päivämäärä DD.MM.YYYY -muodossa

Kirjoita tähän kenttään yläpuolella oleva varmennekoodi täsmälleen kuten kuvassa. Oikean varmennekoodin käyttäminen vaaditaan lomakkeen lähettämiseen.