Laskutuspalvelu

Perintäyhtiön laskutuspalvelu

Postitamme yrityksesi laskut puolestasi, jolloin sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan. Laskutuspalvelu sisältää laskujen tulostamisen, kuorittamisen ja postituksen.

Halutessasi huolehdimme myös yrityksesi reskontran hoidosta alusta loppuun.

Jätä arkirutiinit huoleksemme!

Ennakkoperintä

Perintöyhtiön ennakkoperintä

Kontaktoimme asiakkaasi puhelimitse jo ennen maksumuistutusten lähettämistä. Saatavien kotiuttaminen nopeutuu, asiakkaasi ovat tyytyväisempiä, kun saavat muistutuksen avoimesta laskusta jo ennen maksumuistutusta tai perintää ja mahdollisia maksuhäiriömerkintöjä.

Muistutuspalvelu

Perintäyhtiön muistutuspalvelu

Lähetämme puolestasi maksumuistutuksen erääntyneestä maksamattomasta laskusta asiakkaallesi. Huolehdimme saatavien seurannasta, sovimme asiakkaidesi kanssa maksujärjestelyistä ja maksamattomien saatavien siirtämisestä perintään. Mitä täsmällisemmin viivästyneisiin maksuihin puututaan, sitä paremmat mahdollisuudet on suoritusten nopealla kotiutumisella ja asiakassuhteen jatkumisella.

Maksumuistutus voidaan lähettää kuluttaja-asiakkaalle 14 vuorokautta eräpäivän jälkeen. Yritysasiakkaan maksuhuomautuksen lähettämistä ei ole säädetty laissa, mutta huomautukset lähetetään tavallisesti 7 vuorokauden kuluttua eräpäivästä.

Muistutuspalvelu sisältää puhelin-, sähköposti- ja tekstiviestimuistutukset, joilla yrityksesi velallisasiakasta muistutetaan avoimesta saatavasta.

Muistutuspalvelu sopii yritykselle, jolla on säännöllisesti suuria määriä muistutettavia laskuja sekä myös vain satunnaisesti muistutettavia saatavia.

Perintäpalvelut

Perintäyhtiön perintäpalvelut

Sopimusasiakkaanamme perintätoimien käyttö on helppoa. Tarvitsemme ainoastaan riidattoman erääntyneen laskusaatavan tiedot ja aloitamme perintätoimenpiteet (vapaaehtoinen perintä).

Lähetämme velallisasiakkaalle kirjallisen maksuvaatimuksen. Mikäli velallisasiakas ei reagoi maksuvaatimukseen, siirtyy asia puhelin-, sähköposti- ja tekstiviestitoimenpiteisiin. Perintätoimeksiannosta aiheutuvat kulut perimme velalliselta.

Mikäli vapaaehtoinen perintä ei tuota tulosta, riidattomisen saatavien osalta seuraava vaihe on oikeudellinen perintä. Ennen oikeudellisten perintätoimenpiteiden aloittamista selvitämme velallisen maksukäyttäytymisen ja luottotiedot. Selvityksen perusteella annamme toimenpidesuosituksen, jonka pohjalta teemme yhdessä toimeksiantajan kanssa suunnitelman etenemisestä.

Perintä hoidetaan aina voimassaolevaa lakia ja hyviä perintätapoja kunnioittaen.
Tehokas ja toimiva muistutus- ja perintäpalvelu on kiinteä osa yrityksesi toimintaa, joka

  • nopeuttaa yrityksen myyntisaatavien kotiuttamista
  • vähentämään yrityksen luottotappioriskiä
  • vapauttaa resursseja yrityksen ydinosaamiseen ja liiketoimintaan.

Pikaperintä

Perintäyhtiön pikaperintä

Pikaperintä-palvelumme mahdollistaa satunnaiset tai yksittäiset perintätoimeksiannot helposti ja tehokkaasti. Perimiskulut veloitetaan velalliselta.

Perinnän aloittamisen nopeuttamiseksi ja saatavan tehokkaan kotiuttamisen varmistamiseksi pyydämme tarkistamaan seuraavat asiat:

  • Saatava on riidaton
  • Saatava on erääntynyt
  • Saatavasta on lähetetty vähintään yksi maksumuistutus
  • Saatavan perusteena on sopimus
  • Saatavaa ei peritä samanaikaisesti toisaalla

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kiinnostuitko perintäyhtiön palveluista

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Suomen Perintäyhtiö
PL 23
70101 Kuopio

info [at] perintayhtio.fi

Yhteydenottolomake »